Gegevens harde schijf

Merk: Hitachi
Ser.Nr: M7F90D7E
Capaciteit: 500 GB
Besturingssysteem: Windows 7

Probleemomschrijving door klant
“Na een laptop crash werd de harde scheef niet meer in de bios herkent. Na verder onderzoek werd mij verteld dat hij kapot was. Ik kreeg tevens een verwijzing naar uw bedrijf.”

Diagnose Data Recovery Nederland
Na het diagnoseakkoord van de klant voor een express service, is de technische dienst gelijk aan de slag gegaan met het opstellen van een diagnoserapport. Daaruit bleek dezelfde dag nog dat de lees/schrijfkop van de harde schijf beschadigd was. Ook werd er een grote hoeveelheid sectorschade aangetroffen op de platter van de schijf. Dit weerhield de harde schijf van het lezen van bepaalde dienst- en gegevensinformatie.

Resultaat
Binnen twee dagen werd de harde schijf behandeld in de cleanroom en retour ontvangen door de klant. De beschadigde onderdelen werden tijdelijk vervangen. Hiervoor werd er gebruik gemaakt van identieke onderdelen. Deze zijn van hetzelfde model- en serienummer. In dit geval had DRN van deze specifieke disk de spare part niet op voorraad en moest deze worden besteld. Data Recovery was succesvol. Gelukkig is dat snel genoeg gelukt en was deze express diagnose vlot afgehandeld.