Harddisk recovery

Harddisk Recovery Expert. 95% succesvol dataherstel na harddisk crash. Gratis diagnose en vaste prijzen.

Harddisk recovery
Harddisk Recovery Expert. 95% succesvol dataherstel na harddisk crash. Gratis diagnose en vaste prijzen.
Harddisk recovery
Harddisk Recovery Expert. 95% succesvol dataherstel na harddisk crash. Gratis diagnose en vaste prijzen.
Referenties Meer referenties >

Veilig en deskundig herstel

Ben je data verloren op jouw Harddisk?

Dit is de meest voorkomende recovery die Data Recovery Nederland uitvoert. Je kunt er dus gerust op zijn dat jouw data veilig en deskundig wordt hersteld. Met een slagingspercentage van 95% hoef je je geen zorgen meer te maken over jouw waardevolle data. Die halen wij voor je terug!

Direct aanmelden

Harddisk reparatie

In het overgrote deel van de aangemelde cases voeren onze technici een succesvolle harddisk recovery uit. Hiervoor wordt met technisch geavanceerde apparatuur in een clean room laboratorium gewerkt. Eerst wordt de diagnose gesteld en dan wordt de reddingsoperatie uitgevoerd. Onze technici beschikken over een zeer ruime ervaring met het herstellen van data bij alle soorten problemen met harde schijven.

Via onze website kun je gemakkelijk en snel een diagnoseofferte aanvragen. Na de diagnose weet je exact waar je aan toe bent en hoe wij jouw data kunnen redden.

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's

Video's

+ 70.000.000

Video's

Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Harddisk recovery

Data Recovery Nederland biedt de meest professionele en betrouwbare oplossing bij fysieke recovery. Met onze kennis, hulpmiddelen en cleanroom is jouw waardevolle data in betrouwbare handen. In 95% van alle gevallen slagen wij erin de data te recoveren. Dat lijkt ons een geruststellende gedachte.

Lees meer

>Harddisk Recovery Service

Helaas kan iedere mediadrager tijdens een crash defect raken. De defecten zijn te onderscheiden in twee varianten. Softwarematig of fysiek defect. Dit zal dus eerst onderzocht moeten worden. Je kunt heel eenvoudig een beroep doen op onze diagnose service. Data Recovery Nederland zal jouw mediadrager analyseren om de schade vast te stellen. Je ontvangt een diagnoserapport inclusief een exacte prijsopgave.

Fysieke recovery is een vorm van datarecovery waarbij er door middel van reparatie van beschadigde onderdelen toegang gecreëerd wordt tot de sectoren van de mediadrager. Een cleanroom is van cruciaal belang vanwege de stofvrije ruimte welke noodzakelijk is om een harde schijf veilig te openen zonder verdere schade aan te richten. Als jouw schijf tikkende geluiden maakt en/of niet in BIOS herkend wordt dan moet het in de meeste gevallen geopend worden om interne onderdelen te vervangen.

Als jouw harde schijf vreemde geluiden maakt, dan  is de kans groot dat er onderdelen beschadigd zijn. Een tikkende harde schijf is een veel voorkomend probleem. Zodra de lees/schrijfkoppen beschadigd zijn, wordt je aangeraden de harddisk niet meer te gebruiken om de kans op een succesvolle recovery hoog te houden. Dit probleem herken je aan tikkende of krassende geluiden. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door een val, tik of een stroomonderbreking. Harde schijven die sectorschade hebben, veroorzaken ook vaak een lees/schrijfkop crash.

Computer HDD, werkstations, laptop harddisk, PDA’s en zelfs digitale camera’s met de volgende problemen:

Start niet op
 Virus 
 Ontoegankelijke schijf of partitie 
 Niet mogelijk om data te openen 
 Corrupte data 
Harde schijf crash
• Harde schijf gevallen 
• Brand-of waterschade 
• Data (per ongeluk) gewist
Inklappen

Herstelproces

Als de mediadrager ontoegankelijk is, testen wij allereerst de onderdelen en analyseren we nauwkeurig de harddisk om vast te stellen of het probleem van fysieke aard is. In de meeste gevallen, impliceert het reparatieproces het herstructureren van de gegevens door de low-level data te onderzoeken en te bepalen welke moeilijke situaties aan de structuren van het dossiersysteem nodig zijn om toegang te krijgen tot de logische gegevens.

Recovery wordt uitgevoerd op de clone van jouw mediadrager. Dit wil zeggen dat we eerst een identieke kopie maken van jouw mediadrager door de sectoren sector te clonen. Op deze manier zal het nooit verder beschadigd raken.

Lees meer

Class 100 Cleanroom

Om een harde schijf te kunnen openen om beschadigde onderdelen te vervangen maken wij gebruik van onze cleanboxen Harddisk data recovery is de 1e fase in een complete data herstel proces. Vervolgens dient de corrupte data te worden gerepareerd en gecontroleerd. Voordat we hier aan beginnen ontvang je uiteraard een diagnose rapport waarin is aangeven wat voor acties er vereist zijn om jouw data compleet te herstellen. Jouw mediadrager wordt dus eerst geanalyseerd.

Nadat is onderzocht welke stappen er vereist zijn voor het recoveryproces, wordt er contact met je opgenomen. Er zal geen werk verricht worden zonder jouw toestemming. Zodra wij jouw goedkeuring hebben ontvangen, gaan onze technici aan het werk. Je ontvangt alle herstelde data op een mediadrager. Je data ontvang je op een externe harde schijf.

Bekijk hier een aantal case studies:

Case study harde schijf recovery
Case Study Flash
Case study laptop harde schijf
Case Study RAID 5 met 17 schijven
Case study USB / Firewire Harddisk
Case study harde schijf recovery

Inklappen

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!