SSD Recovery

Werkt uw SSD schijf niet meer? Dreigt u uw data te verliezen? Geen paniek, er is nog hoop! DRN herstelt verloren data van alle SSD schijven.

 • Fysieke defecten
 • Data corruptie
 • Elektronische defecten
 • Controller chip
 • Connectoren 

Diagnose vanaf € 119,79
Recovery vanaf € 279,00
Alle prijzen incl. BTW

SSD-Recovery1

SSD Recovery Service

SSD schijven zijn niet meer weg te denken als dataopslagmedium van vele laptops, MAC books, notebooks, USB-sticks, etc. Daarmee stijgt ook de behoefte voor SSD Recovery.

Het DRN R&D team boekt voortdurend successen en doorbraken  in de ontwikkeling van technieken waarmee data wordt hersteld van SSD drives.

Er is nog hoop na een SSD crash!

Met de SSD recovery service van DRN is er nog hoop bij dataverlies. Als uw SSD niet meer wordt herkend en u al uw data dreigt te verliezen, neem dan contact op met Data Recovery Nederland.

Een groot verschil tussen een SSD en een harde schijf is de wijze waarop de data wordt opgeslagen. Daar waar data op een harde schijf data wordt opgeslagen op één vaste schijf, wordt op een SSD de data verdeeld en gecodeerd opgeslagen op een verzameling van individuele flash chips. Zodra één van deze SSD chips crasht of indien de controller die de algoritme en verdelingsstructuur bestuurt, defect raakt, is toegang tot de data niet meer mogelijk.

lees meer over SSD recovery
DRN005 klein4

DRN IS UITGEROEPEN TOT BESTE DATA RECOVERY
BEDRIJF VAN NEDERLAND

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER DRN

 • star_inbox_4-Goed

  Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Goede en duidelijke communicatie over de kosten de werkzaamheden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alle data weer terug.

   

  P. Verhoeven The Feedback Company
 • star_inbox_5-uitstekend

  Raid met 8 schijven, 3 schijven gecrasht. 2 andere bedrijven konden niks herstellen. Gelukkig heeft DRN alles hersteld.

  Erik The Feedback Company
 • star_inbox_5-uitstekend

  Een warme douche. DRN bood aan om gratis de zwaar beschadigde telefoon van mijn broer die was overleden tijdens MH17 uit te lezen. Dat hebben ze erg goed gedaan. Niks dan lof dus!

   

  Edwin The Feedback Company

0413 270 314

Dreigt uw data verloren te gaan?

Geen paniek, wij herstellen uw data.

REFERENTIES

logos-footer12