DRN | Locaties
DRN Amsterdam Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
DRN Rotterdam Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam
DRN Utrecht Papendorpseweg 100,
WTC Papendorp
3528 BJ Utrecht
DRN Uden Rondweg 55
5406 NK Uden
DRN Groningen Paterswoldseweg 806,
9728 BM Groningen
DRN Zwolle Dr. van Deenweg 13,
Business Park
8025 BP Zwolle
DRN Maastricht Robert Schumandomein,
Ground floor & 2nd floor
6229 ES Maastricht

Harde schijf recovery

In 95% van alle gevallen voeren wij een succesvolle harde schijf recovery uit. Uw harde schijf wordt behandeld in onze cleanroom lab. Hier stellen wij de diagnose en wordt de reddingsoperatie uitgevoerd. Onze specialisten zijn vertrouwd met diverse soorten problemen en schades.

Vraag een diagnoseofferte aan via onze website. Binnen één minuut ontvangt u al bericht in uw mailbox. Na onderzoek weet u in ieder geval waar u aan toe bent.

Online aanmelden | Werkwijze | Prijzen

Harde schijf repareren

In het geval dat uw harde schijf crasht, bestaat er de mogelijkheid tot harde schijf reparatie.

Uw data wordt via professionele recovery hersteld. Dit houdt in dat specialisten in een stofvrije ruimte aan de slag gaan, om met geavanceerde apparatuur de data te herstellen die verloren is gegaan. Harde schijf recovery bestaat uit een aantal stappen. Bekijk nu onze werkwijze waarin het proces stap voor stap wordt uitgelegd.

Onze specialisten zullen daarna de harde schijf herstellen op basis van jarenlange ervaring zodat u weet dat uw harde schijf in vertrouwde handen is.

Verloren data is in vele gevallen nog te redden ook al denkt u vaak dat de data definitief verloren is gegaan. Indien u twijfelt, aarzel geen moment en bel één van onze medewerkers voor deskundig en eerlijk advies 

Op het moment dat uw harde schijf arriveert bij onze specialisten, dan vindt er een diagnose plaats. In deze fase wordt duidelijk welke schade de harde schijf heeft ondervonden.
Harde schijf repareren vindt plaats in een zogeheten ‘cleanroom’. Deze ruimte is geheel stofvrij omdat één enkele stofdeel er al voor kan zorgen dat uw harde schijf niet correct meer functioneert waarna de harde schijf reparatie kan mislukken.Na een grondige analyse in de cleanroom, zorgen specialisten ervoor dat uw data wordt teruggewonnen. 95% van alle pogingen tot data herstel is succesvol. Belangrijk om te vermelden is dat uw harde schijf niet letterlijk gerepareerd wordt maar uw schijf wordt feitelijk gemanipuleerd. De herstelde data wordt overgezet op een ander opslagmedium zoals een Dvd-schijf of een harde schijf welke u aangeleverd krijgt. De defecte harde schijf is hierna niet meer te gebruiken.

Heeft u nog vragen over harde schijf herstellen? Wij staan u graag te woord. klik hier voor meer info.

Bekijk hier een aantal case studies:

Case study harde schijf recovery
Case Study Flash
Case study laptop harde schijf
Case Study RAID 5 met 17 schijven
Case study USB / Firewire Harddisk
Case study harde schijf recovery

Snel & Veilig uw data terug
  • 100% Data Garantie
  • Geen data geen kosten
  • 95% Slagingspercentage
  • Gratis diagnose