Harde schijf Recovery

PC, iMac, Laptop, Macbook, Externe schijf, Time machine.

Harde schijf Recovery
PC, iMac, Laptop, Macbook, Externe schijf, Time machine.
Harde schijf Recovery
PC, iMac, Laptop, Macbook, Externe schijf, Time machine.
Referenties Meer referenties >

Jouw bestanden weer terug!

Is jouw data verloren gegaan op jouw harde schijf? In maar liefst 95% van alle gevallen waarbij er sprake is van dataverlies, slaagt Data Recovery Nederland erin om de data succesvol te herstellen.

Maakt jouw harde schijf tikkende geluiden of reageert de schijf niet meer? Onze goed opgeleide specialisten herstellen sinds 2006 data zodat je weer beschikt over jouw waardevolle data!

Harde schijf recovery

In 95% van alle gevallen voeren wij een succesvolle harde schijf recovery uit. Jouw harde schijf wordt behandeld in onze cleanroom lab. Hier stellen wij de diagnose en wordt de reddingsoperatie uitgevoerd. Onze specialisten zijn vertrouwd met diverse soorten problemen en schades.

Vraag een diagnoseofferte aan via onze website. Binnen één minuut ontvang je al bericht in jouw mailbox. Na onderzoek weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

DRN heeft

4,15 Petabyte aan data hersteld

waaronder..

Foto's

+ 600.000.000

Foto's
Video's

+ 70.000.000

Video's
Office documenten

+ 360.000.000

Office documenten

Harde Schijf Herstellen

In het geval dat jouw harde schijf crasht, bestaat er de mogelijkheid tot harde schijf reparatie.

Data wordt via professionele recovery hersteld. Dit houdt in dat specialisten in een stofvrije ruimte aan de slag gaan, om met geavanceerde apparatuur de data te herstellen die verloren is gegaan. Harde schijf recovery bestaat uit een aantal stappen. Bekijk nu onze werkwijze waarin het proces stap voor stap wordt uitgelegd. Onze specialisten zullen de harde schijf herstellen op basis van jarenlange ervaring zodat je weet dat jouw harde schijf in vertrouwde handen is. Verloren data is in vele gevallen nog te redden ook al denk je vaak dat de data definitief verloren is gegaan. Indien je twijfelt, aarzel geen moment en bel één van onze medewerkers voor deskundig en eerlijk advies

Op het moment dat jouw harde schijf arriveert bij onze specialisten, dan vindt er een diagnose plaats. In deze fase wordt duidelijk welke schade de harde schijf heeft ondervonden.

Lees meer

Harde schijf repareren vindt plaats in een zogeheten ‘cleanroom’. Deze ruimte is geheel stofvrij omdat één enkele stofdeel er al voor kan zorgen dat jouw harde schijf niet correct meer functioneert waarna de harde schijf reparatie kan mislukken. Na een grondige analyse in de cleanroom, zorgen specialisten ervoor dat jouw data wordt teruggewonnen. 95% van alle pogingen tot data herstel is succesvol. Belangrijk om te vermelden is dat jouw harde schijf niet letterlijk gerepareerd wordt maar jouw schijf wordt feitelijk gemanipuleerd. De herstelde data wordt overgezet op een ander opslagmedium zoals een Dvd-schijf of een harde schijf welke je aangeleverd krijgt. De defecte harde schijf is hierna niet meer te gebruiken.

Heb je nog vragen over harde schijf herstellen? Wij staan je graag te woord. klik hier voor meer info.

Bekijk hier een aantal case studies :

Case study harde schijf recovery
Case Study Flash
Case study laptop harde schijf
Case Study RAID 5 met 17 schijven
Case study USB / Firewire Harddisk
Case study harde schijf recovery

Inklappen

Wist je dat:

DRN in 2022 in totaal 14.261 diagnoses stelde? Ruim 95% van alle gestelde diagnoses resulteerde tot een volledig herstel van bestanden.

97% van onze klanten beveelt DRN aan!