24-UUR EXPRESS SERVICE

Express Service | Diagnose

Tijd kost geld, vooral in het geval van waardevol dataverlies. Wij bij Data Recovery Nederland begrijpen dat als geen ander. Wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent? Kies dan voor de Express Service van Data Recovery Nederland!

Bij de Express Service krijgt u gegarandeerd binnen 24 uur een diagnosebericht nadat wij uw harde schijf hebben ontvangen. Dat betekent dat u dus binnen 24 uur weet of uw waardevolle data hersteld kan worden, hoeveel data er hersteld kan worden en hoeveel tijd het proces in beslag neemt. Daarnaast krijgt uw schijf in het laboratorium voorrang bij het daadwerkelijke herstelproces. Bij aanmelding van een opdracht, wordt u mediadrager op dezelfde dag nog binnen 1 uur opgehaald.

diagnose-icoon
recovery-icoon

Express Service | Recovery

Voor een express recovery zetten wij alles in om uw data spoedig te herstellen. Helaas is het niet in alle gevallen mogelijk om na de diagnose het recoveryproces binnen 24 uur af te ronden. Er spelen namelijk meerdere factoren mee die de snelheid van het herstel kan beïnvloeden. Enkele voorbeelden:

Uitlezen /Kopiëren van de data:
De hoeveelheid te kopiëren data zal veel invloed hebben in het tijdsbestek waarop de data  aangeleverd kan worden. Wanneer er grote hoeveelheden data gekopiëerd dient te worden (denk aan terabytes) zal dat langer duren dan kleinere hoeveelheden.

Lees verder

0413 270 314

Dreigt uw data verloren te gaan?

Geen paniek, wij herstellen uw data.

REFERENTIES

logos-footer12