24-UUR EXPRESS SERVICE

Express Service | Diagnose

Tijd kost geld, vooral wanneer het om waardevolle data gaat. Wij bij Data Recovery Nederland begrijpen dat als geen ander. Wilt u zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent? Kies dan voor de Express Service van Data Recovery Nederland!

Bij de Express Service krijgt u binnen 24 uur gegarandeerd een diagnosebericht zodra wij uw harde schijf hebben ontvangen. Binnen 24 uur weet u of uw waardevolle data hersteld kunnen worden, hoeveel het gaat kosten en hoeveel tijd het proces in beslag neemt. Daarnaast krijgt uw schijf in het laboratorium voorrang bij het daadwerkelijke herstelproces. Bij aanmelding van een express opdracht, nemen wij binnen het uur contact met u op zodat uw mediadrager nog dezelfde dag wordt opgehaald.

diagnose-icoon
recovery-icoon

Express Service | Recovery

Bij een express recovery wordt alles ingezet om uw data spoedig te herstellen. Helaas is het niet in alle gevallen mogelijk om na de diagnose het recoveryproces binnen 24 uur af te ronden. Er spelen namelijk meerdere factoren mee die de snelheid van het herstel kan beïnvloeden. Enkele voorbeelden:

Uitlezen / Kopiëren van de data:
De hoeveelheid te kopiëren data zal veel invloed hebben in het tijdsbestek waarop de data aangeleverd kan worden. Het kopiëren van grote hoeveelheden data (denk aan terabytes) zal meer tijd in beslag nemen dan kleinere hoeveelheden.

Lees verder

0413 270 314

Dreigt uw data verloren te gaan?

Geen paniek, wij herstellen uw data.

REFERENTIES

logos-footer12