De wereld staat niet stil, dat blijkt ook regelmatig uit onze werkzaamheden. De technologie waarmee wij werken is voortdurend in ontwikkeling en dat is iets om rekening mee te houden. Zo worden schijven steeds groter (lees: bevatten steeds meer capaciteit) en neemt de gemiddelde hoeveelheid data per schijf toe. Omdat de schijf fysiek hetzelfde blijft,  neemt de kans op een crash en/of dataverlies echter niet af.

Uit het bovenstaande heb je kunnen opmaken dat het volume van de verloren gegane data over het gemiddelde genomen toeneemt. Dit is een groeiend probleem waar veel ondernemers, maar ook particulieren, zich vaak niet van bewust zijn. Uit de groeiende belangstelling voor de data recovery diensten van Data Recovery Nederland valt ook op te maken dat er te weinig back ups worden gemaakt. Meer dan vroeger is dataverlies een probleem. En zeg nou zelf; een paar gigabyte aan data kwijtraken is wel even iets anders dan een terabyte!

Particulieren hebben meestal één schijf waarop doorgaans al hun data staat. Dat betekent vaak dat foto’s en video’s die een emotionele waarde vertegenwoordigen meestal in één keer verloren gaan. Bedrijven en ondernemers kunnen nog grotere hinder ondervinden door dataverlies omdat deze vaak hun hele bedrijfsvoering aantast of,  in sommige gevallen,  zelfs compleet stillegt. Vaak is er dan ook geen tijd te verliezen. Om op deze behoefte in te spelen heeft Data Recovery Nederland een aantal passende oplossingen waarmee wij zowel bedrijven als particulieren optimaal hopen te bedienen:

  • Gratis diagnose. Wachttijd bedraagt zeven tot 10 werkdagen
  • Standaard diagnose. Wachttijd twee tot vier werkdagen.
  • Express diagnose. Wachttijd bedraagt maximaal 24 uur.

Ook als het op recovery zelf aankomt, bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden:

  • Standaard recovery. Duurt vier tot 14 werkdagen.
  • Express recovery. Duurt maximaal vier werkdagen.

Op de bovenstaande manier proberen we bij Data Recovery Nederland optimaal in te spelen op de behoeften van verschillende klanten. Wel past hierbij een waarschuwing indien men te maken krijgt met verlies-of beschadiging van data. Data Recovery Nederland is bijna altijd in staat om verloren gewaande data te herstellen. Echter, wanneer er geprobeerd wordt om een gecrashte schijf herhaaldelijk opnieuw op te starten,  wordt de schade over het algemeen groter en de kans op data herstel steeds kleiner. Bij twijfel kan je ons altijd bellen op 0413-270314.

Vragen? Laat hieronder gerust een reactie achter.

David van Dreumel